lördag 14 februari 2009

Tiden går

Dagarna och kvällarna ramlar förbi. Jag hinner inte riktigt med min lilla blogg. Det är en hel del annat jag inte hinner med heller. Tänka till exempel.

Men på tisdag ska jag och lillan åka till Gudmor S i Göteborg. Det ser jag verkligen fram emot. Det går alltid alltför lång tid mellan våra möten. På måndag åker vi till Kalmar och sen vidare på tisdagen med F:s hjälp. Han får agera lite chaufför och passa på att hälsa på en kompis i Göteborg han också. Det blir en rolig resa! Att träffa S ger alltid inspiration och livskraft, hon har en ovärderlig förmåga att lysa upp tillvaron.

När resan är över är nästan februari slut. Mars blir en, antagligen, halvseg startsträcka inför våren. Men när mars är över och jag har varit i Viken och "semestrat" (Med fyra småbarn - semester? Skulle inte tro det.) åker nog min mamma och jag vidare till Skagen eftersom det ska börja byggas här hemma. Och fy fan så jobbigt det är att var på en plats det byggs på. Jag har blivit allergisk mot hammarslag och såg- och borrljud. Alla som känner min pappa vet vad det beror på... Han har svårartad tics som gör att han varje vaken minut måste göra hantverksljud ifrån sig.
Ja, vad jag skulle säga är ju att sen är vi inne i mitten av april. Hux flux bara. Våren är här!
Med andra ord, tiden går.

1 kommentar:

  1. Ja usch tiden går alldeles för fort ibland men inte nu då jag längtar till våren!

    SvaraRadera